Locuri de munca, Stiri Brasov

Aproape 500 de locuri de muncă, disponibile oficial în județul Brașov

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt înregistrate 499 de locuri de muncă vacante la data de 2 august 2017.

La nivel național, sunt înregistrate în total  21.258 de locuri de muncă, cele mai multe fiind oferite pentru: muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.374), lucrător comercial (1.054), agent de securitate (1.043), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (977), manipulant mărfuri (643), confecționer-asamblor articole din textile (610), vânzător (581), șofer autocamion / mașină de mare tonaj (556), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (533), lăcătuș mecanic (423).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*