Stiri Brasov

Recon primește 750.000 de lei de la Primăria Brașov pentru a repara și întreține elementele de siguranța circulației

Primăria Brașov a semnat un contract în valoare de 750.000 de lei cu TVA (630.252,1 LEI fără TVA) cu firma brașoveană Recon în vederea întreținerii, reparării, confecționării și montării elementelor sistemului de siguranță a circulației pe străzile din municipiul Brașov. Contractul a fost încheiat prin negociere directă și este valabil până la finalul anului, după ce și în luna ianuarie a fost semnat un contract de 798.319,33 lei, fără TVA, cu aceeași firmă, pentru o perioadă de șase luni.

Aceste contracte au fost semnate în condițiile în care nu a fost încă lansată o licitație publică în vederea atribuirii acestei activități pentru o perioadă mai îndelungată. Firma Recon va trebui să se ocupe practic de refacerea parapetelor metalice sau de beton existente pe unele străzi, dar și de cele de pe poduri, să întrețină mâinile curente și scările existente pe domeniul public, dar și să refacă sau să monteze noi stâlpișori care să blocheze accesul autovehiculelor pe trotuare.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*