Stiri Brasov

Polițiștii locali brașoveni își vor schimba ținuta în schimbul sumei de 185.000 de lei

 

Trei firme au fost declarate câștigătoare la licitația ce vizează furnizarea de ținute noi pentru polițiștii locali brașoveni. În total, la această procedură au participat 7 firme, iar atribuirile s-au făcut pe trei loturi diferite, valoarea totală a contractului fiind de 155.467 de lei, fără TVA, respectiv 185.000 de lei cu TVA, față de valoarea estimată de 168.449,58 de lei, fără TVA, 200.455 lei cu tot cu TVA.

Astfel, contractul pentru furnizarea de articole de îmbrăcăminte, în valoare de 109.806 lei, a fost semnat de Poliția Locală Brașov cu Filip și Compania SNC din Târgu Neamț, contractul în valoare de 32.206 lei pentru furnizarea de încălțăminte a fost câștigat de Protect Styl Industry din Bacău, iar contractul pentru furnizarea de însemne pentru uniforme, în valoare de 13.455 de lei, a fost adjudecat de Comgar International SRL din București.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*