Economic, Stiri Brasov

Ecopaper Zărnești va deschide un punct de lucru lângă București

Producătorul de hârtie pentru carton ondulat Ecopaper Zărnești pregătește deschiderea unui punct de lucru și în Otopeni (județul Ilfov), lângă București. Ecopaper, cu sediul în Zărnești (județul Brașov), este deținut de producătorul de ambalaje de carton Ecopack din Ghimbav, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn.
Afacerea este pe piață din 1852, când bazele fabricii de hârtie au fost puse de negustorii de la Casele de Comerț din Brașov, printre care si cărturarul George Barițiu. La 1 septembrie 1948 a fost naționalizată și comasată cu o altă fabrică, apărând astfel Fabrica de celuloză și hârtie „Nicolae Bălcescu” Zărnești.
După Revoluție, în 1990, a fost înființată firma Celohart, prin preluarea întregului patrimoniu al Combinatului de Celuloză și Hârtie Zărnești, privatizată în 2001. Un an mai târziu, denumirea firmei a fost schimbată din Celohart în EcoPaper.
Anul trecut, afacerile Ecopaper, cu 198 de angajați, au ajuns la 151,5 milioane lei, cu un profit net de 2,2 milioane lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*