Stiri Brasov

Prinţul Albert de Monaco a fost la „Dinner in the sky“. Şi braşovenii au această şansă între 28 şi 30 iulie, în Piaţa Sfatului

Experienţa unei cine de neiutat deaupra oraşului Monaco. De asta a avut parte însuşi Prinţul Albert, care s-a bucurat de privelişte la peste 50 de metri înălţime şi a gustat preparate făcute cu iscusinţă de bucătari celebri. Şi braşovenii pot să experimenteze „Dinner in the sky“ în perioada 28 – 30 iulie. „Restaurantul” ar urma să fie ridicat de o macara de 60 de tone deasupra Pieței Sfatului timp de trei zile.

„Dinner in the sky” înseamnă practic o platformă de 9 metri lungime și 6 metri lățime, cu o masă de 5 tone cu 22 de locuri pe scaune și 5 locuri în picioare în mijlocul platformei, care este ridicată în aer de o macara. Pe scurt, restaurantul în care îți pui centura și urci la cer. Experiența de a urca în restaurantul suspendat la 50 de metri deasupra Pieței Sfatului va costa  în funcție de serviciul ales, între 150 de lei (pentru cocktail in the sky) și de la 450 de lei pentru o cină.

Restaurantul de acest tip s-a născut în Belgia și acum este prezent în 43 de țări. Conceptul a fost adus în 2010 în România de către omul de afaceri Ovidiu Bărbier.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*