Stiri Brasov

Pe ce străzi din Brașov a început „operațiunea asfaltarea” de vară

Pe mai multe străzi din municipiul Brașov, fie principale, fie secundare se derulează în prezent lucrări de reparație a carosabilului. Astfel, sunt în lucru mai multe străzi din zona Șchei, dar și din cartierul Tractorul, precum și din Poiana Brașov.

În zona Șchei, s-a lucrat în primul rând pentru reparația străzilor de pe traseul mijloacelor de transport, dar și pe străzile laterale, unde era necesară reparația gropilor, a denivelărilor sau a asfaltului care începuse să se crape.

În cartierul Tractorul, se lucrează pe strada Bronzului, unde au fost refăcute trotuarele, dar și pe strada Argintului unde se toarnă ultimul strat de asfalt.

De asemenea, lucrări de plombare a străzilor se efectuează și în Poiana Brașov, dar și de reparații ale trotuarelor și rigorelor, precum și de refacere a scurgerii apelor pluviale din parcarea de la Șura Dacilor. Totodată, se lucrează și la reparația străzii Cucului, care face legătura între strada Carierei și societatea Schaeffler, pe tronsonul poligon – Avicola, unde se nivelează carosabilul și se completează cu piatră spartă.

Nu în ultimul rând, au demarat lucrări și pe strada Zizinului, respectiv pe tronsonul dintre Gemenii și pasaj, unde se amenajează și noua stație de autobuze, dar și noua trecere de pietoni, aici urmând să fie amplasat un semafor cu buton. Lucrările se desfășoară în special pe timp de noapte, pentru ca traficul să fie afectat cât mai puțin. 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Gagea adrian

    Pe cand fundatura harmanului, care a ramas uitari dupa ce a fost ,,rupta” de traficul greu?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*