IT, Stiri Brasov

IT-iștii de la Waters România au trecut de afaceri de 5 milioane de euro la Brașov

Compania de software și inginerie în domeniul farmaceutic, chimic și alimentar Waters România, care își are sediul în Coresi Business Park din Brașov, a trecut anul trecut de afaceri de cinci milioane de euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanțelor. Astfel, cifra de afaceri a companiei a urcat de la 18,773 milioane de lei la 23,002 milioane de lei (5,11 milioane de euro), în timp ce profitul companiei a urcat cu 25%, de la 848.709 lei la 1,059 milioane de lei (peste 235.300 de euro).

Compania s-a mutat recent într-un alt spațiu în cadrul Coresi Business Park, extinzându-și birourile la 3.500 de metri pătrați. Waters este un chiriaș alături de care am pornit la drum în 2011 și care se află deja la a doua expansiune în cadrul Coresi Business Park. Astfel de companii, cresc organic și aduc valoare adăugată orașului și comunității, (…) permițându-ne să păstrăm o rată de ocupare de 100% a spațiilor livrate și 100% grad de retenție a chiriașilor”, a declarat Silviu Savin, Partener Ascenta Management, dezvoltator al Coresi Business Park.

Parcul de afaceri dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Brașov găzduiește chiriași internaționali precum CGS, IBM, Raiffeisen, Tata Technologies, Waters,  companii ce ocupă suprafețe între 3.000 și 5.000 mp.

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spații de birouri, urmând ca în următorii 8-10 ani, prin construcția a 10 clădiri noi de birouri, să atingă o suprafată totală de 100.000 mp construiți în Coresi Business Park.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*