Economic, Stiri Brasov

Premium Aerotec se apropie de afaceri de 300 de milioane de lei la Brașov și angajează 40 de persoane

Afacerile companiei germaane Premium Aerotec, care operează o fabrică la Ghimbav, au crescut anul trecut cu 15%, de la 239,53 milioane de lei la 274,58 milioane de lei (61 de milioane de euro), arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanțe. Profitul companiei a urcat cu 16%, de la 67,55 milioane de lei la 78,41 milioane de lei (17,4 milioane de euro).

Fabrica din Brașov a companiei germane Premium Aerotec, parte a grupului Airbus, a ajuns la 850 de angajați, în prezent fiind lansată o nouă campanie de recrutare pentru 40 de posturi. Posturile disponibile sunt operator CNC, tinichigiu structurist aviație, planificator de producție, personal de certificare în domeniul calității, debitator semifabricate, dar și un interpret de limba germană.

„În 2016 ne-am remarcat prin susținerea stabilității și a gradului de încredere pentru angajații noștri, dorind astfel să oferim motivație pentru creșterea eficienței. Ne propunem să ne mărim echipa, datorită noilor oportunități investiționale și a dezvoltării companiei (…) Fluctuația personalului este o temă binecunoscută în rândul marilor corporații brașovene. Ofertele locurilor de muncă pe piață, sunt vaste, însă specificul business-ului Premium Aerotec ne oferă avantajul de a fi unici în domeniul de activitate, motiv pentru care toate pozițiile deschise în cadrul companiei noastre poartă un caracter deosebit. Bineînțeles, pentru anul 2017, recrutarea și îmbunătățirea beneficiilor oferite angajaților reprezintă un punct de interes pentru companie”, explică Andra Maxin, responsabil relații publice și comunicare în cadrul companiei.

Premium Aerotec este cel mai important producător european de structuri pentru aeronave de mari dimensiuni, producând în principal pentru Airbus. Compania germană a fost înfiinţată în anul 2009 ca filială deţinută în întregime de grupul de aeronautică şi apărare EADS. Investiţiile Premium Aerotec în fabrica din Braşov, cu o suprafaţă construită de 60.000 metri pătraţi, se ridică la circa 40 milioane euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Ivan Daniel

    Lucrez ca operator CNC .si ma interesraza postul debitatot semifabricate.

  2. Oliver Panait

    Ma-r interesa postul de interpret de lb.Germana!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*