Stiri Brasov, Timp liber

Braşovenii sunt aşteptaţi să participe la un casting pentru turnarea unui film despre adolescenţi, după romanul „Suge-o, Ramona“

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani şi adulţii între 26 şi 45 de ani sunt aşteptaţi vineri şi sâmbătă să participe la un casting pentru selectarea actorilor care vor juca într-o peliculă nouă a companiei Zazu Film. Selecţia va avea loc la Centrul Cultural Reduta, între orele 10.00 – 14.00 şi 16.00 – 20.00. Filmările vor avea loc în perioada 14 – 30 august 2017, în Braşov, iar ziua de filmare este plătită cu 60 lei, care se dau la sfârşitul zile / intervalului de filmare.

„Filmul  se va numi „Ramona“ şi este adaptarea cinematografică a romanului de succes „Suge-o, Ramona“, din anul precedent. Filmul redă povestea adolescenţei noastre aşa cum este ea, cu bune şi cu rele,  spusa prin ochii lui Andrei, cu mult umor si auto-ironie. Este acel film, pe care ne-am fi dorit sa-l vedem pe la varsta de 12 ani, ca sa ne pregateasca pentru toata perioada liceului.

Andrei Ciobanu, personajul principal, in varsta de 16 ani, este un adolescent, nu doar miop… ci si uratel! Dar cu mult umor. Acesta se indragosteste de cea mai frumoasa fata din liceu. Da, ok, cu totii ne-am indragostit de cea mai frumoasa fata sau cel mai frumos baiat din liceu. Dar sa fii si urat si nepriceput, iar viata sa-ti ofere sansa sa o cuceresti pe Ramona (cea mai frumoasa fata din liceu), e o gluma buna. Gluma buna se termina repede. Ca de fiecare data, fraieru’ nostru esueaza lamentabil.

In perioada in care nu mai are nicio speranta, Andrei o intaleste pe Anemona, o fata cu 3 ani mai mare, care se indragosteste de el… Poate de umorul lui ( ca de el, era cam greu sa te indragostesti), si-l invata cam cum sta treaba cu fetele… Tare as vrea sa aflam din filmul asta cum sta treaba cu fetele, ar fi o revolutie. Andrei incepe sa prinda curaj si incredere in sine, odata cu relatia simpatica pe care o dezvolta cu Anemona. Totusi, el nu uita de cea care, intre timp, i-a devenit obsesie, Ramona. Filmul se imparte intre cele doua iubiri ale lui Andrei si cum  acesta devine barbat cu forta. Cu cine va ramane? Cu Anemona sau cu Ramona? Ramane sa vedem in film“.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*