Locuri de munca, Stiri Brasov

Mega Image face angajări la Brașov. Oferta salarială pleacă de la aproximativ 1.200 de lei

Lanțul de supermarketuri Mega Image, deținut de grupul belgian Delhaize Group, face angajări la Brașov.

Locurile de muncă disponibile sunt cele de casieri, vânzători, lucrători comerciali, controlor expediții, consilieri clienți, personal drive store, specialist în marketing, controlor calitatea datelor, manager energetic, inspector resurse umane – administrare personal, manager comunicare internă, specialist în managementul performanței, medic veterinar, data steward (departamentul comercial) și specialist în recrutare.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time, iar mai multe detalii despre acestea pot fi găsite AICI.

Salariile de la Mega Image

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști și actuali angajați de la Mega Image, un casier ce muncea și ca lucrător comercial, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei. Un casier (și lucrător comercial) angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.570 de lei pe lună, plus un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă în valoare de 227 de lei lunar. Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus tichete de masă de 200 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în august 2016 un salariu lunar de 1.800 de lei net pe lună.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*