Stiri Brasov, Timp liber

Festivalul de Dramaturgie Contemporană va primi 350.000 de lei din bugetul orașului pentru ediția din acest an

Începând cu anul 1978, Teatrul Sică Alexandrescu este iniţiatorul şi organizatorul Festivalului de Dramaturgie Contemporană, un festival care de-a lungul timpului a căpătat notorietate, chiar dacă pentru o perioadă, a fost intrerupt. Astfel, Primăria Brașov a decis să majoreze bugetul alocat pentru organizarea evenimentului. În conformitate cu un proiect de hotărâre care va fi dezbătut de către consilierii locali în ședința din 23 iunie, Teatrul Sică Alexandrescu va primi 350.000 de lei pentru organizarea ediţiei din acest an, față de 200.000 de lei, cât a fost alocat anul trecut.

„Încă de la pregătirea proiectului de buget din acest an, acolo unde au existat solicitări justificate, am avut deschidere pentru majorarea cheltuielilor aferente evenimentelor culturale. Este şi cazul Festivalului de Dramaturgie Contemporană, pentru care majorarea cofinanţării alocate de primărie are ca obiectiv, pe de o parte, creşterea anvergurii festivalului, inclusiv transformarea lui, în timp, într-un eveniment internaţional, iar de pe altă parte, recăpătarea locului său între cele mai importante festivaluri de teatru din ţară”, a subliniat viceprimarul Brașovului Mihai Costel.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*