Stiri Brasov

Noua piațetă din spatele Aro Palace va fi inaugurată pe 22 iulie cu un concert de muzică militară

Lucrările de reamenajare a fostei parcări din spatele Hotelului Aro Palace se apropie de final, după ce au fost reluate în luna mai. După cum ne-a declarat administratorul public al Brașovului, Miklos Gantz, la această oră, lucrările sunt definitivate în proporție de 75%, iar până cel târziu în 22 iulie vor fi făcute toate finisajele.

Primăria Brașov vrea să transforme această locație într-o piațetă peitonală, ca de altfel și strada vecină Sf. Ioan, și să devină o zonă unde să fie organizate evenimente pentru petrecerea timpului liber. Tocmai de aceea, pe 22 iulie, inaugurarea oficială a noii Piațete Sf. Ioan va fi făcută cu un concert de muzică militară. Concertul va fi susținut de către fanfara Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă și de Orchestra Muzicii Reprezentative a Armatei din București.

Filme și concerte în aer liber și în Piața Sfatului

De asemenea, Miklos Gantz, a anunțat că au fost finalizate și lucrările de reparație a pavimentului și a fântânii arteziene din Piața Sfatului, iar odată cu finalizarea acestor lucrări, în zona istorică a orașului vor fi organizate o serie de evenimente ce sunt incluse în Programul de Evenimente Culturale al Brașovului. Unul dintre evenimentele ce vor avea loc în următoarea perioadă, 4 – 9 iulie, este Caravana Metropolis/Cinema în aer liber. În fiecare seară de la ora 21.30, în Piața Sfatului vor rula diferite pelicule. De asemenea, pe 7 și 8 iulie, înainte de film, începând cu ora 19.00, vor avea loc concerte ale Filarmonicii și Operei. Astfel, pe 7 iulie orchestra Filarmonicii Brașov sub bagheta dirijorală a lui Cristian Oroșanu vor interpreta „Pagini simfonice în ecouri estivale”, iar pe 8 iulie, artiștii operei vor susține un concert extraordinar pe arii celebre din Verdi, Rosini, Strauss, Gershwin și Bizet.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*