Stiri Brasov, Timp liber

Zile și Nopți: 10 concerte la care să mergi în iunie

Vara continuă cu muzică bună la Brașov. Am ales pentru tine 10 concerte speciale la care să mergi până la finalul lunii iunie.

1. Brehne Festival II

16-18 iunie / în Poiana Mică Brașov

Cei care iubesc natura, muzica electronică și arta sunt așteptați la festival, între 16-18 iunie, în Poiana Mică Brașov. Pe lângă dans vor fi organizate ateliere de yoga și meditație ghidată, ateliere de live painting, participanții se vor delecta cu instalații artistice, video mapping și cinema în aer liber. Bilet: 100 lei la intrare.

2. Ritmurile inimii la vibrate! festival

17 iunie / 19:00 / Bastionul Țesătorilor

Îi vom asculta pe artiștii ce formează Orchestra de Supercorzi vibrate!festival, iar pe Vlad Maistorovici îl vom vedea în dublă ipostază, de violonist, dar și de compozitor, căci una din creațiile sale – Cântec transilvan, va fi interpretată aici. Preț bilet: 40 lei.

3. Închiderea vibrate! Festival

18 iunie / 19:00 / Sala Patria

Ediția 2017 a vibrate! Festival se încheie în stil clasic, la Sala Patria, duminică, 18 iunie, ora 19.00, cu un invitat special – soprana Teodora Gheorghiu. Îi veți revedea pe o parte dintre artiștii vibrate! Într-un program reunit sub titlul „Impuls întunecat”. Preț bilet: 40 lei.

4. Stagiunea de vară la Biserica Neagră

20 și 27 iunie / 18:00

Concertele de orgă din cadrul stagiunii de vară a Bisericii Negre sunt programate pe 20 și 27 iunie, ora 18:00. Bilet: 12 lei. Copiii au intrarea liberă.

5. Chamber Jazz: Alex Harding & Lucian Ban în concert

23 iunie / 19:00 /  Centrul Multicultural al Universității Transilvania

Alex Harding, unul dintre cei mai importanți saxofoniști baritoni în jazzul contemporan și pianistul Lucian Ban vor cânta piese de pe albumul „Somethin’ Holy”, apărut în 2001 la CIMP Records, și care a primit 3 stele în ALL Music Guide. Intrarea va fi liberă.

6. Concert Simfonic Extraordinar

24 iunie / 19:00 / Sala Patria

Ești invitat să asculți muzică de Mozzart, Rossini și Schubert la Sala Patria. Filarmonica Brașov are invitați de seamă la final de stagiune. Din Japonia vor urca pe scenă dirijorul DAISUKE SOGA și soprana YUI TAKAHASHI. Preț bilet: 40 lei.

 

Vezi restul concertelor pe site-ul Zile și Nopți, cea mai bună revistă de timp liber din țară!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*