Social, Stiri Brasov

Penitenciarul Codlea va avea noi „locuri de cazare”. Investiție de peste 1,5 milioane de lei în vederea extinderii celulelor

Ținând cont că pușcăriile din întreaga țară au devenit neîncăpătoare, lucru sancționat și de CEDO, cel puțin la Penitenciarul Codlea au început demersurile concrete în vederea amenajării unor noi spații de detenție. Astfel, recent conducerea unității a postat pe SEAP anunțul de licitație în vederea realizării noilor amenajări. Lucrările sunt estimate la suma de  1.536.509 lei, fără TVA, iar finanţarea va fi asigurată de la bugetul de stat. Potivit anunţului, ofertele vor putea fi depuse până la data de 30 iunie, iar data limită de evaluare a ofertelor este 7 iulie, iar după semnarea ordinului de începere a lucrărilor. Lucrările ar urma să fie realizate în cel mult 405 zile, în acest termen fiind inclus și timpul necesar pentru  realiarea documentaţiei necesare (proiecte tehnice, obţinerea avizelor, etc).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*