Social, Stiri Brasov

De săptămâna viitoare, se suplimentează numărul de angajați la Pașapoarte. Vor fi deschise încă două ghișee

 

Perioada concediilor a adus aglomeraţie la serviciul de Paşapoarte din Braşov, unde aproape 700 de persoane vin zilnic pentru a-şi procura documentele. Sătui de cozile interminabile şi presaţi de timp, oamenii au început să meargă şi în judeţul vecin, Covasna, unde, de asemenea, este aglomerat.

Din cauza aglomerației, în fiecare dimineață este scandal în fața sediului Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Brașov, ținând cont că oamenii trebuie să se așeze la coadă și de la ora 4.00 pentru a prinde un bon de ordine, chiar dacă ghișeele se deschid doar la ora 8.00. Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, a cerut ajutorul Inspectoratului General al Poliției Române în vederea suplimentării personalului de la Brașov. Acesta a anunțat astăzi, că, recent, a fost aprobat transferul a patru angajați de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Brașov. „Cel târziu marțea sau miecurea viitoare sperăm să fie deschise două nouă ghișee, iar prin venirea celor patru colegi de la IPJ Brașov, la Serviciul de Pașapoarte vom avea, în total, 17 angajați”, a explicat prefectul Brașovului. Acesta a mai precizat că detașarea celor patru se va efectua pe perioada a trei luni, mai ales că, din experiența anilor trecuți, în lunile de vară, numărul solicitările de eliberare a pașapoartelor crește.

Brexit-ul și atentatele teroriste i-au cam speriat pe brașoveni și i-au determinat să se înghesuie la pașapoarte

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*