Locuri de munca, Stiri Brasov

Arvato Services angajează peste 30 de vorbitorii de italiană pȃnă la sfȃrşitul lui iulie 2017 în Brașov și Sibiu. Se caută și personal fără experiență

Arvato Services SRL, compania de tipul BPO (Business Process Outsourcing), anunţă deschiderea a peste 30 de poziţii pentru vorbitorii de limbă italiană, pentru postul de CSR (Reprezentant Servicii Clienti – trad). Ȋn ultimele 12 luni compania a angajat peste 80 de vorbitori de limba italiană. Principala condiție pentru angajare este cunoașterea limbii italiană, la nivelul C1, conform Pașaportului Lingvistic European. Candidaţii pot opta pentru un program de 8, 6 sau 4 ore.

 

“Ceea ce contează pentru noi sunt cunoștințele de limbă străină precum şi soft skill-urile (abilitățile ușoare – trad.) candidaţilor: comunicarea, empatia, capacitatea de a găsi soluţii. Nu solicităm experienţă anterioară pentru posturile de CSR, deoarece investim în pregătirea şi formarea lor, prin sesiuni complexe de training. Pentru poziţiile mid-level sau advanced promovăm mult din cadrul companiei, punând accent pe experienţa acumulată în cadrul Arvato“, declară Denisa Popescu, coordonatorul departamentului de recrutare Arvato.

„Suntem bucuroși să vedem că tot mai mulţi romȃni decid să se întoarcă acasa, prin urmare dorim să îi încurajăm si îi invităm pe această cale să aplice. Aceştia se vor alătura unei echipe existente de peste 120 de vorbitori de italiană pe care o avem în cele trei locații Arvato din țara. Lucrăm cu clienţi foarte mari, companii recunoscute în lume pentru calitatea serviciilor/produselor oferite, prin urmare suntem interesaţi să angajăm persoane serioase și orientate către client. Credem cu tărie că cei care ne sunt colegi, precum și cei care ne vor deveni, vor avea ocazia să se implice ȋntr-un business de succes, aflat în plina dezvoltare. Oferim suport în 14 limbi străine din Romȃnia, pe lȃngă oportunitațiile pe limba italiană, cei în căutarea unui loc de muncă pot consulta site-ul de recrutare Arvato (www.createyourcareer.ro) unde pot găsi o descriere a tuturor pozitiilor vacante în cadrul companiei”, a declarat Alexandra Tureschi, HR Manager Arvato România.

 

De regulă, un proces de recrutare ȋn cadrul Arvato, are șase etape: vizualizarea CV-urilor, interviul telefonic cu persoanele selectate, interviul la sediu, testarea abilitatilor celor aflați pe lista scurtă, testare psihologică, feedback. Iar profilul candidatului ideal, pentru pozitia de CSR, este următorul:

  • Cunoaşterea limbii italiene la un nivel avansat (scris şi vorbit)
  • Abilitaţi excelente de comunicare orală şi scrisa
  • Orientare spre client şi spre rezolvarea problemelor
  • Adaptabilitate şi capacitatea de a găsi rapid soluţii
  • Capacitate analitică, atenţie la detalii şi atitudine proactivă
  • Spirit de echipă
  • Abilitaţi bune de operare PC şi viteză de tehnoredactare

Mai multe detalii despre aceast poziţie, responsabilitaţi şi ofertă regasiţi pe urmatorul link: https://www.createyourcareer.ro/ro/locuri-de-munca/customer-service-representative-italian-english/
Compania angajează vorbitori de limba italiană atȃt pentru locaţia din Brasov cȃt și cea din Sibiu. Pe lȃngă salariul competitiv, beneficiile, gândite din punct de vedere al bunăstării angajaților, joacă rolul lor în atragerea și motivarea angajatilor Arvato. Acestia beneficiaza de: asigurari medicală private completă, bonuri de masa, transport gratuit cu taxiul pentru cei care au ture de seară, servicii de wellness şi sănătate chiar la birou, seri de cinema (Arvato Movie Night), reduceri la sali de sport si fitness, training-uri gratuite de dezvoltare, atȃt personala, cȃt şi profesională şi acces la evenimentele culturale partenere companiei. Mai mult, pentru cei care locuiesc la o distanţă mai mare de 60 Km de birou, compania Arvato oferă bonusuri atractive de relocare.

 

În fiecare zi, 70.000 de angajați din 40 de țări lucrează pentru clienți atenți la serviciile pe care le oferă în domenii precum IT, e-commerce, turism.

Grupul german Arvato Bertelsmann și-a început activitatea în România în 2010. A pornit la drum cu 29 de angajați, dintre care 12 sunt și acum fideli angajatorului, și a mizat pe creșterea controlată a echipei, urmȃnd ca ȋn anul 2012 sa deschidă a doua locaţie ȋn Sibiu şi ȋn 2016 la Cluj-Napoca.

 

Cei care își doresc o carieră în cadrul companiei Arvato, pot să aplice la unul dintre posturile disponibile pe site-ul www.createyourcareer.ro .

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*