Locuri de munca, Stiri Brasov

Poliția Locală Brașov angajează agenți care să se ocupe de disciplina în construcții, dar și paznici

Poliția Locală Brașov scoate la concurs mai multe posturi două funcții publice de execuție vacante în domeniul disciplinei în construcții, iar dosarul pentru înscriere în competiție poate fi depus la sediul instituției pana în a treia zi din iulie, urmând ca în data de 17 să se desfășoare prima probă de examen, cea scrisă. Pentru a putea ocupa un astfel de post este necesar să aveți studii superioare în domeniul ingineriei civile ori în cel al instalațiilor, arhitectură și urbanism

Alte două posturi sunt puse la bătaie pentru brașovenii care au doar studii generale. Vorbim despre locuri de muncă pentru paznici, în cadrul Compartimentului Pază Obiective, pentru care se primesc dosare de înscriere la concurs în perioada 15 iunie – 28 iunie. De data aceasta, candidații trebuie să treacă, în prima fază, de examenul sportiv – care este emininatoriu (programat pentru 7.07.2017). În cazul în care depășesc cu bine probele de educație fizică, urmează să le fie testate cunoștintele legislative (12.07.2017), după care, vor răspunde întrebărilor celor din comisia de examinare (18.07.2017).

Informațiile complete cu privire la conținutul dosarelor de concurs, bibliografie ori condițiile de înscriere, pot fi obținute la numărul de telefon  0368.457.010 (Biroul Resurse Umane, Juridic), de pe site-ul instituției www.politialocalabrasov.ro la secțiunea “Cariere” ori direct de la sediul Poliției Locale Brașov din str. Nicolae Bălcescu nr. 62-64.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*