Imobiliare, Stiri Brasov

BCR a primit solicitări pentru vânzarea sediului din Centrul Civic, evaluat la 8,4 milioane de euro

BCR a scos la vânzare sediul din Centru Civic al Brașovului la prețul de 8,4 milioane de euro. Potrivit lui Ionuț Stanimir, purtătorul de cuvânt al instituției bancare, ideea vânzării întregii clădiri a venit după ce au fost primite solicitări în acest sens de pe piața imobiliară.

Inițial, era scos la vânzare la prețul de 4 milioane de euro doar corpul de clădire care servea drept hotel, nu și partea de clădire care găzduia sucursala județeană a băncii. „Cu un preț propus de 8,4 milioane euro, oferta actuală de vânzare cuprinde o clădire având o suprafață construită de cca. 14,300 mp edificată pe un teren de cca. 3,250 mp”, susține Stanimir.
„Inițial, imobilul descris mai sus a fost prezentat în vederea vânzării doar parțial, considerandu-se că interesul principal al clienților ar putea fi indreptat doar către corpul de cladire având ca destinație hotel și centru de pregătire precum si terenul aferent. În consecință, prețul de promovare al proprietății era de 4 milioane euro, corespunzător suprafețelor propuse la acel moment pentru tranzacționare”, a mai arătat sursa citată.
Tranzacţia va fi derulată prin intermediul unei licitaţii, iar proprietatea va fi adjudecată entității care va prezenta cea mai avantajoasă ofertă atât în ceea ce priveşte preţul, cât şi în ceea ce privește alte condiții relevante.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*