IT, Stiri Brasov

O firmă brașoveană de IT a făcut afaceri de 3,9 milioane de lei

Afacerile furnizorului braşovean de echipamente, soluţii de software şi servicii de IT Spectrum SRL au scăzut anul trecut cu 31% la 3,9 milioane de lei (874.686 euro), conform datelor raportate de compania de IT la Ministerul Finanţelor Publice.

Profitul net al companiei a crescut pe de altă parte cu 51,8% la 264.773 lei (aproape 60.000 de euro) în timp ce numărul mediu de angajaţi a crescut cu 2 persoane, la 29. Datoriile totale ale companiei Spectrum din Braşov se ridicau la data de 31 decembrie 2016 la 477.212 lei (puţin peste 106.000 euro). Firma este deținută de Emil și Carmela Gall.

Compania, care are partenriate cu producători precum IBM, Epson sau Toshiba, are în portofoliul de clienţi jucători precum Scandia Sibiu, Boromir, Angst, Springtime sau Unicarm, conform datelor de pe pagina web a companiei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*