IT, Stiri Brasov

Zitec vrea să angajeze 20 de programatori anul acesta și vizează să ajungă la peste 100 de angajați la Brașov în următorii ani

Zitec, unul dintre principalii producători români de aplicații online, cu afaceri de 4 milioane de euro în 2016, deschide primul birou din provincie la Brașov în acest an, fiind în acest moment în căutarea unei locații optime pentru biroul său. „Anunțul că ne vom extinde la Brașov a creat o emulație în rândul programatorilor, unii dintre ei sunându-ne și propunându-ne să se mute la Brașov pentru a fi alături de noi în aceste condiții. Am ales Brașovul pentru că este cel mai accesibil oraș din al doilea val de IT și nu ne facem probleme că nu vom găsi oameni, deoarece echipa noastră va fi una mică la început, de doar 20 de oameni, iar pentru a o completa vom alege doar ce este mai bun pe piață”, a explicat Alexandru Lăpușan, cel care a creat, alături de soția sa, Simona, compania Zitec.

Următorul oraș pe care îl vizează Zitec pentru extindere este Constanța, dar momentan se va concentra pe Brașov unde, în trei – patru ani, își dorește să ajungă la peste 100 de angajați. „Deja avem cinci angajați în Brașov, mare parte dintre ei relocați de la birourile din București. Unul singur este din Codlea”, a mai spus Alexandru Lăpușan.
Cei care vizează job-uri la nivel middle şi senior au nevoie de minim 2-3 ani de experienţă în dezvoltare web. Printre job-urile Zitec disponibile în Braşov se numără PHP Software Engineer, Magento Developer, Front End Engineer, Software Tester, Quality Assurance Engineer, Project Manager.

În cadrul companiei se utilizează tehnologii de top, precum PHP (Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java,  iOS, Android, Windows Phone, Backbone, React, Node.js, cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.
Persoanele interesate de pozițiile disponibile în Braşov,  pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot încărca  pe site-ul http://makeit.software, la secţiunea de cariere (makeit.software/careers).

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*