Economic, Stiri Brasov

Brașovenii de la Libris au vândut cărți în Peru, Somalia sau Japonia. Numai anul trecut vânzările au fost de 6 milioane de euro

Brașovenii de la Libris au livrat cărți în Peru, Somalia sau Japonia în cei opt ani de existență. Numai anul trecut au avut vânzări de peste 6 milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul anterior, anul acesta prognozând o creștere de până la 7 milioane de euro.

În cei opt ani de Libris.ro, site-ul a avut 15 miliarde de vizualizări și peste 1,5 milioane de comenzi expediate. În total, brașovenii au livrat peste 6 milioane de cărți, primind cereri din peste 100 de țări, cele mai „sonore” fiind Peru, Somalia, Nepal, Pakistan, India, Japonia.

În țară, cele mai multe comenzi au venit din București, urmat de Brașov, Cluj, Iași, Timiș și Constanța.

„8 ani de Libris.ro înseamnă pentru noi bucuria de a sărbători împreună. Faptul ca am ajuns aici se datorează oamenilor care fac parte din tot ceea ce înseamnă Libris: colectivului foarte implicat, partenerilor și mai ales publicului. Am pregătit pentru cei care vor fi alături de noi în data de 22 mai 2017, pe Libris.ro, peste 10.000 de cadouri, reduceri de sărbătoare la peste 85.000 de titluri, dar și la toată categoria de jocuri pentru copii”, a declarat Loredana Tudor, Marketing Manager.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Bravo lor, chiar au preturi f bune in comparatie cu alti reselleri gen elefant.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*