Stiri Brasov, Turism

Turiștii pot afla în timp real care este starea traseelor montane din apropierea Brașovului și dacă vremea permite aventurarea în drumeții montane

Pentru a comunica mai ușor cu turiștii și a veni în sprijinul lor cu diverse sfaturi, Serviciul Salvamont din Poiana Brașov și-a creat o pagină de Facebook, unde anunță în timp real toate știrile de ultimă oră. Astfel, turiștii pot afla care este starea potecilor, la ce vreme se pot aștepta și ce trasee sunt recomandate pentru drumeții în respectiva zi, astfel ca să fie evitate surprizele neplăcute.

„Va puteti bucura de aceasta zi frumoasa facand o drumetie in zona noastra. Nu uitati insa sa va echipati corespunzator. Pentru a ne cere informatii in legatura cu traseele montane din zona Tampa- Postavaru sau pentru a ne cere ajutorul va reamintim numarul dispeceratului nostru: 0726 686 693. Va dorim sa aveti drumetii lipsite de incidente pe poteci insorite”, este unul dintre mesajele salvamontiștilor brașoveni adresate celor care vor să vină în plimbare la munte.

De asemenea, salvamontiștii le oferă turiștilor pe Facebook și propuneri de trasee, pe diferite grade de dificultate, astfel ca aceștia să aibă parte de experiențe cât mai frumoase în stațiune. „Dorim sa atragem pe cat mai multi dintre dumneavoastra spre potecile muntilor, de aceea ne-am gandit ca in fiecare luna sa va facem cate doua propuneri de trasee in zona Postavaru-Tampa”, mai spun salvamontiștii.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*