Stiri Brasov, Timp liber

Piesa bulevardieră modernă „Prins în plasă” va fi jucată în premieră de către actorii Teatrului Sică Alexandrescu, miercurea viitoare

A doua premieră a stagiunii teatrale 2016-2017 propusă de către actorii Teatrului Sică Alexandrescu este cu spectacolul bulevardier modern „Prins în plasă” de Ray Cooney. Piesa va fi pusă în scenă miercuri 24 mai 2017, ora 19, la Sala Mare a teatrului. Aceasta a putut fi viziontă de către brașoveni în avanpremieră, duminica trecută, deschiderea oficială a Festivalului Săptămâna Comediei 2017.

„Prins în plasă” sau „Run for Your Wife” este o comedie teatrală a dramaturgului britanic Ray Cooney, apărută în 1983. Ray Cooney este unul dintre cei mai apreciați creatori de comedii bulevardiere moderne, care își realizează eroii și ipostazele în care îi pune cu precizia și minuțiozitatea unui ceasornicar. Fiecare personaj are un destin logic, nebunesc și tragic în același timp.

„Râs cu mare poftă”

Punerea în scenă a regizorului Cristian Ioan suprinde cu mare finețe atât comicul de situație creat de Cooney, dar și pe cel de limbaj, astfel că ar fi păcat ca publicul brașovean să rateze un astfel de spectacol. „«Prins în plasă» este o comedie atât de bine scrisă încât ar trebui să muncești foarte mult ca să o strici. Nu-i vorba de zâmbete aici, ci de râs cu mare poftă! Nu se va zâmbi subțire. Se va râde în hohote. Două ore, spectatorii vor avea ocazia să uite de absolut tot ce înseamnă mici sau mari probleme. Să vină pentru că este sănătos și benefic pentru orice om să râdă în hohote. Nu este un spectacol cu care o să luăm premiul UNITER, însă e un spectacol care va fi extrem de bine primit de public”, mărturisește regizorul Cristian Ioan.

Mai multe amănunte despre această piesă și care este prețul biletelor pe CulturaBV.

„Prins în plasă” revine pe scena brașoveană

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*