Stiri Brasov

A cincea ediție a Salonului Auto are loc în weekend la Brașov Business Park. Peste 20 de mărci vor fi prezente, urmând să fie lansate noile Honda Civic ș Mazda CX5

Cea de-a cincea ediție a Salonului Auto se va desfăşura în perioada 19-21 Mai 2017 la Brașov Business Park.

Cu ocazia celui mai important eveniment auto se vor lansa noile modele de Honda Civic ș Mazda CX5, o surpriză fiind o mașină de tuning unicat în lume, mai precis bolidul de 700 CP care a câștigat în anul 2014 titulatura de cea mai puternică mașină și cel mai modificat model din lume.

Din cadrul târgului nu vor lipsi nici vehiculele electrice de tip Segway, iar asociația „Plug In România” va prezenta cea mai recentă conversie de Logan și va lansa proiectul de instalare a punctelor de încărcare pentru mașinile electrice.

Printre cele peste 20 de mărci prezente în cadrul acestui salon se numără: Audi, BMW, Dacia Logan Electric, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Ktm, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan 350 Z – Tuned, Nissan Navara, Opel, Peugeot,  Suzuki , Shelby Cobra – Tuned, Volkswagen.

La eveniment vor participa specialiști din industria auto, respectiv: dealeri și producători de automobile și autoturisme, automobile ecologice cu tehnologia hibrid, motociclete de viteză și enduro, moto-scutere, biciclete, piese de schimb auto și accesorii destinate segmentului auto şi moto, sisteme audio şi de navigaţie, tunning auto, presă de specialitate, bănci şi societăţi de leasing şi asigurări.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*