Stiri Brasov

Brașovenii de la Flashnet au modernizat iluminatul stradal din Alba Iulia după modelul celui din Brașov

O parte din iluminatul stradal din Alba Iulia a fost modernizat în cadrul proiectului Alba Iulia Smart City. Brașovenii de la Flashnet au instalat primele echipamente LED, în locul locul celor vechi, de 150W, care erau echipate cu sodiu la înaltă presiune. Noile LED-uri au puterea de 64W şi sunt parte din soluţia de „smartenergy”, implementată în cadrul Alba Iulia Smart City.

Dispozitivele montate de trimit alarme și oferă informații în timp real referitoare la consumul de electricitate pentru fiecare stâlp. Această soluţie este menită să ducă la reducerea costurilor cu iluminatul public şi gestionarea mai bună a mentenanței sistemului. Astfel, locuitorii nu ar mai trebui să anunţe primăria că s-a ars becul pe strada respectivă, sistemul va înregistra problema automat.

Astfel de soluții de management al energiei electrice sunt funcţionale şi în oraşe din Ungaria, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Bahrain, Indonezia, dar și în România, la Brașov și Cluj.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Salut domnule Vranceanu!
    Teoria ca teoria dar practica ne omoara.”locuitorii nu ar mai trebui să anunţe primăria că s-a ars becul pe strada respectivă, sistemul va înregistra problema automat” Intrati pe linkul:http://popescu-colibasi.go.ro/weblog_1/k177_stilp_inteligent_vs_Dorel.html “Stilp inteligent vs. Dorel” unde dovedesc ca au fost nevoie de 14 zile pana Dorel a remediat problema basca o corespondenta “fructoasa” de sensibilizare.
    Toate bune,
    Dan Colibasi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*