Social, Stiri Brasov

A fost ales noul logo al RATBV. Pentru a fi „ștanțat” pe toate autobuzele și în toate stațiile trebuie să obțină și girul oficialilor societății

Propunerea realizată de Daniel Silviu Bronescu pentru un nou logo al RATBV S.A. a obținut cele mai multe voturi în cadrul campaniei de creare și alegere a unei noi identități vizuale pentru compania de transport public de călători a municpiului Brașov.

În conformitate cu datele oferite de RATBV, această siglă a obținut 1.517 voturi dintre cele 2.493 de voturi exprimate. „În cadrul campaniei propuse de societatea noastră au fost primite 74 de modele de logo, voturile brașovenilor fiind cele care au determinat desemnarea câștigătorului. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care au concurat, precum și celor care, prin votul lor, s-au implicat în desemnarea viitorului logo al RATBV S.A.”, a precizat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA.

Ca să devină siglă oficială, acest logo trebuie să fie de acord și Adunarea Generală a Acționarilor operatorului de transport în comun, dar și să fie înegistrat oficial la Registrul Comerțului.

Cinci propuneri de siglă pentru RATBV. Care vă place cel mai mult?

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. @Cristi. Huh? Culorile sunt universale si folosirea lor depinde de vointa si creatia fiecarui artist.

  2. Este o vorba…”Mare e gradina Lui”…si tu faci parte din ea…tu, cel asa zis “Cristi”. Daca o sa te judece Dumnezeu, nu o sa pierzi bani, ci mai mult de atat. Pentru ce insinuezi…nu poti fi dat in judecata aici…dar o sa vina cea de Apoi…pacatos rautacios si…ost ce esti! Fa-ti un logo cu alupigus…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*