Stiri Brasov, Turism

Fiul și nepotul lui Donald Trump au vizitat Castelul Bran ca simpli turiști

Donald Trump Jr. si fiul sau, Donald John III, viziteaza Romania saptamana aceasta insa niciun moment al excursiei nu are caracter oficial. Asa se face ca raspunsul Ambasadei SUA la Bucuresti referitor la prezenta fiului cel mare al presedintelui american a fost “Nu comentam calatoriile personale ale cetatenilor”, anunță Știrile Pro TV

Prezenta membrilor familiei presedintelui american s-a facut remarcata la Cluj. Donald Junior si fiul sau cel mare, John, ar fi mers sa viziteze Castelul Bran, o miza pentru orice turist american care a citit cartea lui Bram Stoker, Dracula.

Este posibil ca mezinul familiei Trump sa fi intrat ca un simplu turist, practica folosita si in trecut de serviciile de securitate, tocmai ca sa nu atraga atentia. Marti seara insa un eveniment privat s-a desfasurat in incinta castelului si, nimeni nu stie, daca invitatii nu erau de fapt membrii familiei Trump.

Marian Duicu, coordonatorul Ansamblului Zestrea Branului: „Au fost niste tineri normali, cu rucsacele in spate cum ar fi si niste tineri de ai nostrii. Au vizitat castelul ca orice turist dupa care le-am aratat o suita de dansuri din zona noastra, din zona Bran dupa care i-am invitat cu noi sa danseze o brasoveanca. Le-a placut foarte mult, au fost incantati de dansurile noastre

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*