IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Mondly candidează la titlul de „cel mai bun startup de tehnologie din Europa”!

Pe 13 iunie, capitala Marii Britanii va găzdui The Europas, evenimentul în cadrul căruia sunt premiate cele mai bune startup-uri de tehnologie din Europa.

Pe lista startup-urilor nominalizate în cadrul evenimentului organizat de publicația TechCrunch se află și un startup fondat de antreprenori brașoveni, singurul din România, de altfel. E vorba despre Mondly – nominalizați la categoria „cel mai hot startup din domeniul educației” – un startup din Brașov specializat în softuri de învățare a limbilor străine.

Mondly este un startup foarte discret din Brașov, dar care are succes pe piața internațională, cu ajutorul softurilor prin care oamenii învață limbi străine. Deși are concurență serioasă de la Duolingo, Mondly are o piață deja formată. Aplicațiile sale sunt în iOS și Android, iar anul trecut au lansat și primul chatbot prin care puteai conversa cu un robot ca să înveți fraze în alte limbi.

Până acum, aplicațiile Mondly au fost descărcate de 15 milioane de ori pe iPhone, iPad, dispozitive cu Android sau pe PC.

Alte categorii din cadrul cărora se vor alege cele mai bune companii și acceleratoare din Europa sunt: cel mai bun startup de ecommerce/retail, cel mai bun startup de media, cel mai bun accelerator (pe listă se regăsesc Seedcamp, Startup Bootcamp sau Techstars London), cel mai hot startup de gaming, cel mai hor startup din zona de fintech (aici sunt incluși și cei de la Revolut, care au fost prezenți la București recent, în cadrul conferinței Future Banking, organizată de wall-street.ro, și care au introdus și opțiunea de a face tranzacții în lei), cel mai bun startup hardware, sau cei mai buni investitori ai anului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*