Imobiliare, Stiri Brasov

CEC Bank vinde o casă a tarabostelui masonilor brașoveni, Liviu Pandele

 

Când vine vorba de datorii, de bancă nu scapă nimeni, indiferent de funcția sau gradul pe care îl are sau de cât de credincios este și câte moaște plimbă prin oraș. Este exemplul omului de afaceri brașovean, Liviu Pandele, autointitulat „mare comandor al Ordinului Suveran al Sf. Fecioare Maria”, un soi de „masonerie dacică”.

Acesta a fost executat de către CEC Bank pentru o datorie de 928.762,32 lei cu titlu de debit, aferente unor credit contractate în perioada 2007 – 2011. Pentru recuperarea banilor banca a apelat la un executor judecătoresc care i-a scos la licitație unul dintre imobilele aflate în proprietate municipiul Brașov, respectiv de pe strada Postăvarului nr. 33. La prima procedură nu s-a prezentat nimeni iar casa, care are 2 etaje și mansardă, a fost scoasă pe 11 aprilie pentru cea de-a doua oară la licitație în schimbul sumei de 696.150 de lei, preț diminuat cu 25% față de prețul de pornire de la prima licitație. Nici această licitație nu a avut finalitate. Conform anunțului publicat de către executorul judecătoresc, clădirea este edificată înainte de anul 1990, iar terenul aferent este de 173 mp. 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*