Imobiliare, Stiri Brasov

Coldwell Banker Alpin – compania imobiliară care vinde cele mai multe ansambluri rezidențiale noi, din Brașov

Coldwell Banker Alpin, desemnat cel mai puternic brand imobiliar, din Brașov, pentru anul 2016, de către imobiliare.ro, este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce face parte din grupul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

 

Începand din 2008, clienții din Brașov pot beneficia de aceleași servicii premium de brokeraj și consultanță imobiliară, pe care Coldwell Banker le oferă la nivel mondial, pe toate segmentele pieței: investiții, comercial, cel de property management, rezidențial și terenuri, aceste departamente fiind dedicate creării unor experiențe imobiliare excepționale, pentru clienți, prin oferirea unui serviciu cu adevărat remarcabil: consultanța imobiliară.

 

„Unul dintre departamentele care ne oferă o satisfacție majoră este cel de New Homes, pe care-l și reprezint”, declară Nicole Rosnovăț, managing partner, în cadrul Coldwell Banker Alpin Brașov.

„Faptul că punem accent pe calitatea listării ansamblurilor deținute în portofoliu, marketing-ul pe care-l facem pentru acestea, echipa de vânzări, alocată pentru fiecare dezvoltare de acest gen și, mai ales, atenția pe care o acordăm clientului, sunt elementele care ne ajută să vindem, așa cum ne dorim, adică responsabil”, declară Nicole.

 

În momentul de față, deținem 6 ansambluri rezidențiale in portofoliu, pe care le vindem ca agent exclusiv, fiind singura companie imobiliară din Brașov cu acest număr de ansambluri rezidențiale, în portofoliu și suntem mândri să le menționăm, pentru că toate sunt proiecte ce dispun de unități locative gândite în cel mai mic detaliu:

 

  1. Transilvania Residence46 Apartamente Premium, complex situat central, pe strada Sitei, 44. Acest ansamblu este vândut în proporție de 90%, în doar câteva luni de la lansarea procesului de vânzare, apartamentele fiind tranzacționate, toate, off-plan. Avantajul lor: PRIVELIȘTEA INCREDIBILĂ.
  2. Sânpetru Residence – Complexul este situat în Sânpetru și îl deținem în portofoliu de 1 an si cateva luni, aici, fiind tranzacționate peste 200 de unități locative, de către echipa noastră. În complex locuiesc peste 550 de familii, ansamblul fiind într-o continuă dezvoltare. Punem la dispoziția clienților garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, unele dintre ele deținând grădină și vile, cu 3 și 4 camere, marea lor majoritate construite în stilul englezesc (înșiruite, cu grădină).
  3. Bobâlna Residence – Ansamblu rezidențial situat pe Str. Bobâlna, 21, compus din 17 unități locative, premium. Un avantaj al acestor apartamente este acela că TOATE, inclusiv cele cu 2 camere, dețin 2 băi. Priveliștea, aici, este unică.
  4. Small Village – Complex situat în Sânpetru, format din 20 de vile înșiruite, care dețin 2 sau 3 dormitoare, terasă și o mică grădină,pentru fiecare dintre ele, pentru ca end-user-ul să se poată bucura de confortul unei case, situată în imediata apropiere a Rezervației Naturale Dealul Lempeș.
  5. Tramila Residence: Apartamentele acestea dețin 2, 3 sau 4 camere, sunt situate central, pe str. După Iniște și sunt interesante mai ales prin prisma faptului că dețin suprafețe utile mari, terase pe măsură și priveliște aparte.
  6. Complex Boutique Apartments: Acest ansambul deține unități locative premium si este situat central. În câteva zile vom anunța lansarea acestuia, pe piață. Urmăriți Biz Brașov, în acest sens, precizează Nicole.

 

„Pe lângă oferta diversificată, pentru apartamente, dispunem și de un spațiu modern de lucru și, mai ales, de o cafea foarte bună, pe care vă asteptăm să o bem, în timp ce discutăm despre viitoarea d-voastră achiziție, în cadrul biroului nostru, situat pe b-dul N.Titulescu, 2, Clădirea Carpatex”, menționează Nicole Rosnovăț.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*