General

Videochat-urile, fabrici de bani. Studio20 se extinde anul acesta și la Brașov și caută modele

Studio20, primul studio de videochat francizat din lume, a reuşit să ajungă la 9 milioane de dolari cifră de afaceri în anul 2016. „Studio20 a reuşit, prin serviciile de entertainment online pe care le oferă cu ajutorul celor 500 de modele, să ajungă la 9 milioane de dolari cifră de afaceri în 2016. Taxele plătite către stat pentru acest an au fost de peste 10 milioane lei”, a explicat Robert Vanderty, manager Studio20.

Studio20 pregătește deja spațiul pentru videochat-ul de la Brașov, care ar urma să fie deschis anul acesta, alături de cel de la Ploiești, urmând să facă și selecție de personal. Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România sau din lume. Cu o investiţie între 100.000 şi 200.000 de euro se poate rula anual un milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 200.000 de euro pe an.

Până acum, studiourile care au reuşit să aducă cel mai mare venit au fost cele din Bucureşti, cu 60% din totalul business-ului, urmate de cele din Cluj, Timişoara, Craiova, Cali şi Los Angeles. Cei care au accesat cel mai des site-urile Studio20 sunt manageri seniori care lucrează în domeniul IT şi bănci, actori, dansatori şi cântăreţi celebri, cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani, cu un venit peste mediu şi din ţări ca Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Germania, Franţa, Olanda şi ţările nordice.

Primul studio de videochat cu modele băieţi, din România, a depăşit aşteptările. Studio20 cu modele bărbaţi, deschis anul trecut în Bucureşti, a reuşit să depăşească primul prag psihologic de 5000 de dolari pe lună, după primele trei luni de la deschidere. „Băieţii au reuşit imposibilul. Nu ne aşteptam ca studioul de videochat glamour deschis în luna noiembrie, franciză Studio20, să reuşească prin cele 15 modele bărbaţi să depăşească 30.000 de dolari după primele trei luni”, a susținut Robert Vanderty.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*