Stiri Brasov, Turism

Pârtia Clăbucet din Predeal se deschide în weekend pentru schiori. În Poiana Brașov, pârtiile sunt neamenajate

Autoritățile din Predeal pregătesc pârtia Clăbucet pentru a fi redeschisă, în weekend, după ce stratul de zăpadă depășește un metru, în urma ninsorilor căzute în ultimele zile, a precizat, pentru AGERPRES, Cătălin Câmpeanu de la Centrul de Promovare a Turismului din Predeal.

„Lucrăm la amenajarea pârtiei Clăbucet pentru că stratul de zăpadă depășește un metru pe pârtie și continuă să ningă abundent. Va fi repornit telescaunul, dar și instalația de nocturnă. Sunt condiții destul de bune pentru practicarea schiului. În stațiune stratul de zăpadă depășește 60 de centimetri și cu siguranță va mai crește pentru că ninge foarte tare”, a spus sursa citată.

Și în Poiana Brașov stratul de zăpadă măsoară peste un metru în Masivul Postăvarul și peste 50 de centimetri în stațiune.

„Ninge de 48 de ore continuu. Zăpada este cam apoasă, nu știu dacă se poate schia. Oricum, domeniul schiabil este închis de două săptămâni”, a afirmat, pentru AGERPRES, Nora Dudiță, de la Asociația de Turism din stațiune.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*