Social, Stiri Brasov

Reparații de 185.000 de lei la clădirile Cimitirului Municipal

 

Ținând cont că în ultimii ani s-au făcut o serie de lucrări de reabilitare a aleilor din incinta cimitirului municipal, dar și e extindere a acestui, acum a venit și rândul clădilor administrative sau a capelei să fie renovate. Astfel, Primăria Brașov a lansat o licitație în valoare de 185.000 lei pentru efectuarea unor lucrări de reparații atât la acoperiș, cât și la interiorul și exteriorul clădirilor. Cu această ocazie vor fi refăcute și grupurile sanitare, care, în conformitate cu anunțul de licitație ar urma să fie aduse la standardele actuale, ținând cont că arătau destul de rău. De asemenea, și capela va fi refăcută, urmând să fie achiziționate și noi dotări, astfel încât spațiul să fie optim derulării slujbelor religioase de înmormântare.

Lucrările ar urma să dureze cel mult opt luni, iar ofertele de la constructori sunt așteptate până în data de 27 aprilie.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Octavian Razvan

    Daca ar inlocui si dricul acela infect facut cu roti de tractor sudate cu tevi furate din uzine, ar fi genial…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*