Stiri Brasov, Timp liber

Prețul final pentru organizarea Zilelor Brașovului: 278.450,48 lei

După ce a trecut și perioada de contestații, Primăria Brașvo a desemnat oficial câștigătorul licitației în vederea organizării Zilelor Brașovului, care vor începe de mâine. Astfel, la licitație s-au înscris opt firme organizatoare de evenimente, atât din Brașov, cât și din țară, iar cea mai bună ofertă din punct de vedere economic a fost a societății brașovene Team Communications, care a oferit un preț de 278.450 lei cu TVA, respectiv de 233.992 lei, fără TVA. Costul total al evenimentelor de pe parcursul celor trei zile sărbătoare pentru Brașov fusese estimat la suma de 252.000 de lei, la care se adăuga TVA de 47.880. de lei.

Programul pentru Zilele Brașovului, precum și artiștii care vor concerta la Brașov, au fost stabiliți deja.

Fiecare dintre cele trei zile va avea câte o tematică, astfel că prima zi va fi dedicată șlagărelor românești, seara de sâmbătă va fi dedicată tinerilor, iar duminica va fi ca de obicei rezervată muzicii populare.

 

Surprizele Zilelor Brașovului: Corina Chiriac, Carla’s Dreams și Nicolae Furdui Iancu

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*