Stiri Brasov

Peste 1300 de alergători participă la Brașov Marathon powered by Total Romania

Peste 1300 de alergători s-au înscris la ediția din acest an a Brașov Marathon – powered by TOTAL România, organizat de Clubul pentru Protecția Naturii și Turism, care va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, ceea ce reprezintă cu 40% mai mult față de evenimentul similar din 2016.

TOTAL România este partenerul principal al evenimentului sportiv Brașov Marathon, pentru al doilea an consecutiv, fiind un partener de cursă lungă pentru dezvoltarea comunității locale din Brașov. Printre alergătorii înscriși se numără și angajații TOTAL România care duc mai departe preocuparea companiei pentru dezvoltarea sănătoasă a societății și grija față de protejarea mediului înconjurător. “Creșterea consistentă a numărului de participanți la Brașov Marathon – powered by TOTAL România arată că evenimentul devine tot mai iubit, contribuind la creșterea comunității locale prin sport, un stil de viață sănătos și testarea propriilor puteri. Suntem mândri să contribuim și noi, pentru al doilea an consecutiv, la acest maraton. Pentru compania noastră, care are o fabrică de lubrifianți la Cristian, implicarea în Brașov Marathon – powered by TOTAL România este expresia angajamentului nostru pe termen lung pentru dezvoltarea comunității din Brașova declarat Marco Pannunzio, Managing Director TOTAL România despre parteneriatul TOTAL România și Brașov Marathon.

Cele 4 probe de concurs – maraton, semimaraton, cross și cursa copiilor – se vor desfășura pe un traseu cu un peisaj deosebit. Startul probei de maraton va fi la ora 8:00, în Piața Sfatului, în apropierea Muzeului de Istorie, iar apoi se va alerga pe aleea de sub Tâmpa, pe drumuri forestiere până pe Vârful Postăvaru, prin Poiana Brașov și retur în Piața Sfatului. Startul pentru celelalte 3 probe va fi tot din Piața Sfatului, după cum urmează: pentru proba de semimaraton la ora 09:00, pentru proba de cross la ora 09:30 și pentru cursa copiilor de la ora 14:00.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*