Stiri Brasov, Timp liber

Pe pârtiile din Poiană s-a depus strat nou de zăpadă, ce variază între 15 și 35 de centimetri. Oficial, nu se schiază însă!

 

De la începutul lunii aprilie, pârtiile din Poiana Brașov au fost oficial închise, fiind demontate și elementele de siguranță. În ultimele 24 de ore a nins însă abundent în stațiune, astfel că s-a depus un strat nou de zăpadă. Astfel, în zona superioară a Masivului Postăvarul, stratul de omăt avea între 30 și 35 de centimetri, iar la bază ajunsese la 15 centimetri și continuă să ningă mărunt. Zăpada nu este bătătorită, însă pentru schiorii experimentați acest lucru nu ar fi o problemă.

Administratorii domeniului schiabil nu le recomandă însă iubitorilor sporturilor de iarnă să se aventureze pe pârtii, ținând cont că saltelele și plasele de protecție au fost demontate, astfel că există riscul producerii de accidente. În prezent, în Vârful Masivului Postăvarul se poate ajunge doar cu Telecabina Kanzel, care circulă după programul de vară.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*