Stiri Brasov, Timp liber

Decizie ciudată: Parada Junilor nu se poate desfășura duminică, dar aruncatul în țol are loc vineri pe ninsoare și viscol

Consiliul Director al Uniunii Junilor din Șcheii Brașovului și Brașovechi a decis cu o unanimitate de voturi amânarea Sărbătorii Junilor din Duminica Tomii. Motivul amânării a fost timpul nefavorabil, reîntoarcerea iernii.

Defilarea călare a Junilor este principalul moment al Zilelor Brașovului, o sărbătoare a comunității brașovene, care atrage în fiecare an un public numeros. Din respect față de publicul brașovean și turiști s-a decis organizarea evenimentului în ziua de 30 aprilie. Sperăm că vremea bună și măreția tradiției Junilor din Șchei și Brașovechi vor contribui și în acest an la organizarea unui eveniment de calitate pe măsura moștenirii culturale brașovene.

Calendarul evenimentelor Junilor Tineri se păstrează după agenda comunicată anterior, astfel că maine, vineri, 21 aprilie, Junii vor organiza Aruncatul în tol în Prund (Piața Unirii) la orele 17.00 și îi invită pe brașoveni să li se alăture la acest obicei tradițional deosebit de spectaculos, anunță secretarul Uniunii, Alexandru Stănescu, într-un comunicat.

Potrivit ANM, codul portocaliu de ninsori și viscol a fost extins până sâmbătă dimineață, la Brașov, ceea ce înseamnă că evenimentul de duminică ar fi putut avea loc cu puțină voință. În schimb, aruncatul în țol ar urma să aibă loc în ninsoare și viscol.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*