Stiri Brasov, Turism

Hotelierii brașoveni, nominalizați la premiile ospitalității românești. Vezi care sunt hotelurile care se luptă la TopHotel Awards

Opt hoteluri brașovene au fost nominalizate anul acesta la categoriile Galei TopHotel Awards, eveniment care va avea loc pe 26 mai la București. TopHotel Awards premiază hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România.

Hotel Belvedere și Kronwell Brașov Hotel sunt nominalizate la categoria „Hotelul anului – categoria patru stele, neafiliat unui lanț hotelier”, în timp pentru premiul de „Cel mai popular hotel – hoteluri economice și de clasa medie” din Brașov este nominalizat Hotel Armatti.

La categoria „Locația anului pentru întâlniri și conferințe de afaceri” sunt nominalizate, din Brașov, Alpin Resort Hotel, Ana Hotels Sport Poiana Brașov și Kronwell Conference Center.

Hotel Lux Divina și Grand Belvedere Hotel sunt hotelurile nominalizate la categoria „Deschiderea hotelieră a anului”. Trei hoteluri din Poiana Brașov – Alpin Resort Hotel, Ana Hotels Sport Poiana Brașov și Teleferic Grand Hotel – își dispută titlul de „Hotelul anului – categoria patru stele pentru turism de agrement”, directorul ultimului dintre acestea, Dragoș Frățilă, fiind nominalizat la titlul de „managerul anului în industria hotelieră”.

De asemenea, Alpin Resort Hotel, Hotel Armatti, Hotel Belvedere și Kronwell Brașov Hotel sunt nominalizate la titlul de „Hotel Team of The Year”.

În același timp, bucătarul Hotelului Belvedere, Ioan Florescu, este nominalizat la categoria „Chef of the Year”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*