Imobiliare, Stiri Brasov

Dezvoltatorul Sunnyville: „Noi construim comunități!”

 

Dezvoltat de grupul Wallberg Properties, complexul rezidenţial Sunnyville Braşov este situat pe locul fostei fabrici Temelia, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Muncii, primele 83 de apartamente din totalul de 340 urmând a fi livrate, la cheie, spre finalul acestui an. Acest proiect s-a remarcat încă de la început prin brandul pe care îl propune, prin mesajul care a atras imediat atenţia braşovenilor, îndemnaţi să devină “sunny”, să privească partea plină a paharului, să iubească viaţa de zi cu zi şi să ofere respect pentru a primi respect.

 

Rep.: Domnule Valentin Morar, de unde şi până unde un asemenea mesaj inedit?

Valentin Morar: Consider că este un mesaj foarte potrivit atât pentru activitatea noastră cât şi pentru acest proiect. Noi, ca dezvoltatori, construim comunităţi, influenţând, astfel, viaţa oraşului, așa că e o mare responsabilitate în ceea ce facem, fiind obligați să oferim beneficii atât la nivel individual și familial, cât și la nivelul comunității. Este o provocare să dezvolţi proiecte prin care setezi noi standarde de calitate ce aduc, cu adevărat, un plus vieţii și cetății, o provocare pe care noi o îmbrăţişăm în toate proiectele noastre, iar Sunnyville Braşov nu face excepţie. Dimpotrivă. Consider că a venit timpul şi în Braşov pentru un nou standard de calitate şi aici vom investi nu numai milioane de euro, ci mai ales toată experienţa noastră acumulată în 14 ani de dezvoltări imobiliare rezidenţiale.

 

Rep.: Vă rog să dezvoltaţi pentru cititorii noştri ideea implicării în comunitate.

V.M.: Pentru noi nu este o idee nouă, este o filosofie de business, chiar o obligaţie aş spune, să îmbunătăţim viaţa comunităţii cu fiecare proiect pe care-l construim. Evaluăm toate aspectele şi încercăm să ne imaginăm cum vor trăi oamenii în acel proiect peste 2, peste 10, peste 20 de ani. În concepţia noastră, business nu înseamnă doar profitul financiar, oportunism pur şi exploatare pe termen scurt, ci înseamnă viziune pe termen mediu şi lung, grijă faţă de ambient şi de comunitate, acestea generând valoare adăugată în timp. Cu toţii ne dorim să trăim într-un Braşov din ce în ce mai modern, cu oameni mai buni, mai senini şi mai fericiţi şi ştim sigur că de la noi începe schimbarea. Acest fapt ar trebui să-l conştientizeze fiecare şi să înceteze a mai aştepta să vină “cineva” să facă “ceva”. Fiecare dintre noi e acel “cineva” şi e momentul să definim acel “ceva” şi să acţionăm începând chiar de astăzi.

 

Rep.: Care sunt aspectele importante pe care le evaluează cei care caută un apartament?
V.M.: Cred că cel mai important e standardul de calitate la care se află atât proiectul, cât și dezvoltatorul. Noi ne adresăm unei categorii formate din oameni educaţi, care evaluează corect nu doar potenţialul zonei,  încadrarea urbanistică sau prețul, ci și calitatea ofertei, ofertă care vorbește de întreg profilul investiției și al dezvoltatorului. Un proiect bun, de altfel, se vede încă de la evaluarea celor care finanțează proiectul. Un client înțelept ar trebui să se intereseze dacă proiectul e sau nu finanţat de o bancă serioasă. Ca dezvoltator nu poţi obţine o finanţare bancară decât dacă ai nişte garanţii serioase, un istoric foarte bun şi un proiect foarte bun, cu toate documentele în regulă. Aceste “certificări” acordate de o instituţie bancară, în urma unor verificări şi analize foarte serioase, contează foarte mult în decizia de cumpărare a clienţilor noştri. De asemenea, ei trebuie să ştie că o finanţare bancară elimină riscul blocării unui proiect din cauza lipsei de lichidităţi, cum se poate întâmpla în cazul proiectelor finanțate și construite pe banii oamenilor. Numai o astfel de garanție, îmbinată cu brandul creat de dezvoltator și cu calitatea proiectului pot asigura perspectiva unei vieți mai confortabile, mai bune și mai sigure. A unei opțiuni înțelepte.

 

 

 

Grupul de companii Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri arădean Valentin Morar, are în portofoliu peste 100.000 de metri pătrați de proiecte rezidențiale în Arad, Cluj și Brasov. Proiectul Sunnyville Residence Braşov are o valoarea totală de 21,30 milioane de euro. Prima fază, în valoare de 5,5 milioane de euro este construită cu accesarea unei finanţări Piraeus Bank. Concomitent cu Sunnyville Braşov, Wallberg Properties are în dezvoltare alte două proiecte rezidenţiale în Arad, care vor fi livrate la cheie în 2017: Arad Plaza şi Bourgeois Residence, care însumează peste 21 de mii de metri pătraţi construiţi, cu destinaţie mixtă rezidenţial şi office şi o valoare de 13,20 milioane de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*