Stiri Brasov

Pasajul peste ocolitoare spre Sânpetru va fi oficial deschis traficului din 25 aprilie

Lucrările de amenajare a pasajului care va asigura legătura directă între municipiul Brașov și Drumul Județean 103 spre Sânpetru, peste ocolitoare, sunt aproape de final. În prezent, se lucrează la finisaje, montându-se ultimele indicatoare rutiere sau parapete de protecție. Înainte de a fi deschis traficului rutier, este necesar ca pasajul să și fie testat cu camioane încărcate, astfel ca să-i fie verificată strcutura de rezistență și să fie preîntâmpinate „surprizele”.

În conformitate cu datele prezentate de către Direcția Regională de Drumuri Brașov lucrarea ar urma să fie finalizată în data de 25 aprilie, când ar urma să fie deschis și traficul rutier. Investiția face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv cel de dublare la 2 benzi pe sens a tronsonului II al centurii Brașovului, care face legătura între DN 11 (Hărman) și DN 13 (Stupini). Din data de 12 decembrie 2016, Compania dee Drumuri a decis să deschidă traficul pe toate cele 4 benzi al tronsonului II și să restricționeze accesul direct din strada 13 Decembrie către DJ 103 pentru a putea amenaja rampele și bretelele de legătură cu acest pasaj. De atunci, din și înspre comuna Sânpetru se poate circula doar pe rute ocolitoare, respectiv cu ocol până la sensurile giratorii de la intersecția cu DN 11 (în direcția de mers spre Sânpetru) și de la intersecția cu DN 13 (pe ruta Sânpetru Brașov).

Lucrările de dublare a celui de-al doilea tronson au început încă din 7 august 2014, iar valoarea investiției este de 64,42 milioane de lei, contractul fiind atribuit asocierii de firme SC Viarom Construct, SC Beta Cops SRL şi SC Maxidesign SRL. 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Buna,
    Compania de Drumuri a decis pe consumul nostru, trebuia sa fi dat in folosinta ocolitoarea, dupa ce se termina pasajul catre Sanpetru, ca la noi la nimeni! Comisia sa faca receptia cat mai repede posibil,sa nu mai traga de timp pe banii nostrii.
    Sa se deplaseze,cat mai repede posibil, ce-i asa de special…
    Ce mai e de factut???? Si asa sa lucrat intr-un ritm,care lasa de dorit. Este inadmisibil sa fie comunele astfel izolate si locuitorii obligati sa ocoleasca, de atata timp!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*