Stiri Brasov, Turism

Primul tren turistic din Transilvania va pleca din Brașov la finele lui august

Două agenții de turism din România vor introduce începând cu această vară primul tren turistic din Transilvania. Conceptul a fost denumit „Transilvania Train” și este unul exclusiv turistic. Trenul va porni la sfârșitul verii din Brașov și va face un tur al sudului Transilvaniei, poposind câteva zile în Mediaș și Sibiu.

Trenul va porni la drum în 31 august, din Brașov, traseul incluzând Sighișoara, Mediaș, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu și Făgăraș.

Organizatorii spun că toți turiștii vor intra în atmosfera tradițiilor și experiențelor cu specific transilvănean, bucurându-se de un program flexibil și personalizat, cu activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în zone cu încărcătură culturală, până la workshop-uri și demonstrații live.

Trenul este format din patru vagoane bar-bistro. Unele dintre vagoane au într-un capăt un bar propriu-zis, restul fiind format din scaune puse față în față și mese. Călătorii vor putea sta la masă, vor povesti pe parcursul călătoriei, și se vor bucura de priveliște până la sosirea în următoarea stație CFR.

Din 180 de locuri, totalul locurilor disponibile, s-au ocupat deja 18 în primele trei zile de la lansarea proiectului. În funcție de cum decurge proiectul pilot, la anul putem vedea mai multe trenuri, poate un traseu mai mare sau și vagoane pentru dormit.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Manolita Adriana

    Unde ne putem interesa mai in detaliu?

  2. Gyongyi Bernath Perla

    AVETI UN NR DE TELEFON UNDE NE PUTEM INFORMA MAI PE LARG?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*