Stiri Brasov

Lanțul de restaurante fast-food Hercule vrea să se extindă în acest an și la Brașov

Lanţul de restaurante de tip fast-food Hercule are în plan extinderea reţelei în acest an, urmând să deschidă unităţi în Brașov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Râmnicu Vâlcea, după ce a încheiat 2016 cu afaceri de circa un milion de euro.

Reţeaua este prezentă pe piaţa din Timişoara, Reşiţa, Piteşti, Deva şi Vaslui. Bazele conceptului Hercule au fost puse în anul 2014, iar primul restaurant a fost inaugurat în 2015, la Vaslui, în sistem de franciză, de către omul de afaceri Alexandru Arcalianu.

„Hercule e un lanţ care promovează conceptul de tavernă tipic grecească adaptată formatului fast-food, cu reţete speciale ce trimit cu gândul la atmosfera de vacanţă, de relaxare şi veselie specifică acesteia. De la numele vechiului erou mitologic, simbol al forţei şi vitejiei, la preparatele uşoare şi gustoase, toată ideea după care am dezvoltat această afacere de tip franciză duce către Grecia, una dintre cele mai frumoase şi mai iubite destinaţii de către români, atât pentru peisajele deosebite, cât şi pentru gastronomie. Ne propunem ca anul acesta să deschidem noi unităţi, inclusiv prin atragerea de noi francizaţi”, a declarat Vadim Sinescu, Franchise Manager Hercule.

Hercule este un restaurant deschis în sistem de franciză, iar investiţia într-o unitate francizată începe de la 40.000 de euro fără TVA şi poate creşte în funcţie de dimensiunea unităţii şi de locul unde este poziţionat. La această sumă se adaugă taxa de franciză, care se ridică la 5.000 de euro. Fiecare unitate are minimum 12 angajaţi. La ora actuală Hercule are două restaurante situate în centre comerciale, în Shopping City Timişoara şi în Shopping City Deva, şi trei restaurante stradale în: Vaslui, Piteşti şi Reşiţa. În cadrul lanţului lucrează aproape 70 persoane.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*