Locuri de munca, Stiri Brasov

Dacă ești sănătos și ai luat Bacu’, poți să te angajezi la Poliția Locală

Poliția Locală la Brașov scoate la concurs 10 posturi, dintre care 5 sunt disponibile pentru absolvenți de studii superioare, iar alte cinci sunt pentru cei care au absolvit Bacalaureatul. „Așadar, dacă aveți formă fizică bună, sunteți sănătos, diploma de bacalaureat sau licența luată, sunteți așteptați să vă înscrieți la concursul pentru ocuparea unui post aflat în slujba brașoveanului. Locuri libere sunt la ordine publică, serviciul rutier, poliția turistică, intervenții și siguranță obiective. De asemenea, dacă aspirați să intrați în familia polițiștilor locali trebuie să știți să lucrați în echipă, să aveți deschiderea de a munci în schimburi/ture, dar și să fiți disponibil lucrați în afara orelor de program, ținând cont de faptul că polițistul local este la dispoziția brașoveanului 24 de ore din 24”, este invitația adresată de Poliția Locală Brașov pentru cei care vor să se înscrie la concurs.

Concursul va debuta în data de 19 aprilie cu proba sportivă, care este și eliminatorie. Conform procedurilor pentru organizarea concursului de ocupare a acestor locuri vacante, dosarele de înscriere se pot depune până în 05.04.2017, iar prima probă, cea sportivă, este programată în 19.04.2017. În cazul în care treceți de acest test eliminatoriu, urmează examenul scris – pe data de 25.04.2017 – pentru care trebuie să parcurgeți și să studiați legislația în vigoare. Ultimul pas pe care trebuie să îl mai faceți pentru a deveni polițist local este legat de interviul pe care îl veți susține în fața comisiei de examinare.

Toate datele și informațiile, cu privire la această sesiune de examene, le puteți obține de la Biroul de Resurse Umane la nr. de tel. 0368/457010, dar și de pe site-ul instituției www.politialocalabrasov.ro .

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pe dracu 24/24 ore,politistul din pol.romana are competente 24/24 caci au statut special.Localul este 8 ore politist (obligatoriu poarta uniforma).Localul iese la pensie la 65 ani…”specialul”din pol.romana la 57 cu pensie specială.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*