Stiri Brasov, Timp liber

Etapa Județeană a Cupei Școlilor la Street Dance va avea loc pe 8 aprilie la Reduta

 

Atunci când elevii nu sunt la școală, ei se antrenează pentru cea mai mare și interactivă competiție între școlile gimnaziale și licee din țară. Ajungând la a IX-a ediție a concursului, Cupa Școlilor la Street Dance® a reușit să promoveze cultura street dance-ului în rândul tinerilor ca activitate competitivă și să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber pentru aceștia într-un mediu dinamic.

Având 12 județe înscrise în lupta pentru calificarea în Etapa Națională de la Bistrița, Brașovul nu putea să lipsească nici anul acesta, păstrând tradiția anilor precedenți. Regăsim astfel la Etapele Județene ale Cupei Școlilor la Street Dance® următoarele județe: Alba, Bihor, Botoșani,  Cluj, Constanța, Dolj, Iași, Mureș, Satu Mare,  Timiș.

Cupa Școlilor la Street Dance® este organizată în două etape, respectiv o etapă județeană și una națională. Cele mai bune trei trupe din etapele județene se vor califica la Etapa Națională de la Bistrița care va avea loc în data de 13 mai.

Și anul acesta Etapa Județeană BRAȘOV a Cupei Școlilor la Street Dance ® este organizată de Muza Dance School în data de 8 aprilie 2017, la Centrul Cultural Reduta, începând cu ora 14:00. La categoria Liceelor se vor lupta 4 trupe iar la categoria Școlilor Gimnaziale vor concura 10 trupe. Primele 3 trupe câștigătoare de la cele două categorii vor reprezenta Brașovului și liceul/școala gimnazială la Bistrița, la Finala Națională, în data de 13 mai 2017. Pe lângă trupele participante, vor fi și battle-uri de Hip Hop, Breakin` și All Styles. De asemenea, nu vor lipsi momentele artistice ale dansatorilor din Brașov, iar apariția unui invitat special va completa evenimentul. Prețul unui bilet este 15 lei și se va putea achiziționa doar în ziua evenimentului.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*