Stiri Brasov, Turism

Aproape 104.000 de urcări pe pârtie, în prima jumătate a lui martie. Cartelele de transport trebuie consumate cel târziu până pe 2 aprilie

Prima jumătate a lunii martie a fost numai bună pentru practicarea schiului sau a snowboard-ului, ținând cont că stratul de zăpadă care s-a depus pe pârtii în lunile de iarnă a fost unul consistent, chiar dacă au fost și zile mai primăvăratece. Astfel, până în data de 15 martie au fost înregistrate 103.911 de treceri prin turnicheții instalațiilor de transport pe cabluc, față de numai 41.162 în aceeași perioadă a anului trecut, când mai tot timpul sezonului au fost practicabile doar pârtiile din partea superioadă a Masivului Postăvarul, din cauza lipsei zăpezii.

Sezonul de schi 2016-2017 se va încheia oficial în Poiana Brașov pe data de 2 aprilie, în conformitate cu convenția pe care a înceiat-o în luna noiembrie a anului trecut Primăria Brașov cu societatea Ana Teleferic, care operează instalațiile de transport pe cablu. Ținând cont că acest sezon a fost unul bun pentru practicarea sporturilor de iarnă, cartele achiziționate pentru transportul pe cablu nu vor mai fi prelungite și pentru sezonul viitor și vor trebui consumate până la data de 2 aprilie.

Cartelele pentru transportul pe cablu din Poiană nu vor mai putea fi prelungite după finalul acestui sezon

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*