Stiri Brasov, Turism

Transylvania Tourism Fair le aduce brașovenilor vacanțe cu prețuri reduse de până la 45%

De mâine și până duminică, brașovenii sunt ateptați la Brașov Business Park la cea de-a X-a ediție a târgului de turism Transylvania Tourism Fair. Evenimentul este organizat de patronatul Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România și esteprima ediție a acestui târg ce are o Agendă de evenimente conexe organizate de către autoritățile locale. Astfel, Primăria Brașov, Agenția Metropolitană Brașov, Consiliul Județean Brașov, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov și Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov organizează în prima zi din cadrul târgului seminarul „Brașovul European”, ce va avea ca principal scop prezentarea facilităților și potențialului zonei Brașovului pentru turiștii români și străini. Cea de a doua zi a târgului va fi rezervată unui info trip în zona Rupea – Viscri – Bunești.

La acestă a X-a ediție sunt prezenți peste 45 de participanți printre care se numără mari touroperatori ai pieței românești, mari rețele de agenții de turism din România (Tui Travel, Christian Tour, Perfect tour), agenții detailiste din Brașov, primării, hoteluri, firme de transport, școli de formare în turism sau asociații locale de promovare și dezvoltare a orașelor. Organizatorii spun că vizitatorii vor avea de unde alege pentru petrecerea concediului, fiind oferite o multitudine de vacanțe, dar mai ales discount-uri semnificative care pot fi de până la 45%.

Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului “Incoming Romania Travel” Gala pentru inovatie în turism. Juriul format din jurnaliști si specialiști din acest domeniu, au optat pentru TTF având în vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri în timpul evenimentului, invitarea unor firme și specialiști din străinătate, susținerea de conferințe și seminarii în paralel cu târgul,  continuitatea și nu în ultimul rând locația de excepție unde se desfășoara acest eveniment, respectiv Brașov Business Park.

Târgul se desfașoară conform următorului program:

VINERI, ÎNTRE ORELE 11-20

SÂMBĂTĂ, ÎNTRE ORELE 10-18

DUMINICĂ, ÎNTRE ORELE: 10-18

Programul Conferinței BRASOVUL EUROPEAN

VINERI, 17 Martie – sala Ștefan Luchian – Brașov Business Park

 Ora 13.50 Primirea invitaților

Ora 14.00 Deschiderea Conferinței și prezentarea subiectelor

Ora 14.05 Facilitățile din Poiana Brașov – Primăria municipiului Brașov

Zonele de SPA din Poiana Brașov – Asociația de Turism din Poiana Brașov

Ora 14.20 Proiectul Managementul Inteligent al destinației pentru un Turism Durabil – DIMAST – Universitatea Transilvania din Brașov, APDT Brașov și ADDJB

Ora 14.30 Centrul Național pentru Turism Durabil al Convenției Carpatice – Consiliul Județean Brașov

Ora 14.40 Prezentarea concursului Digital Carpatica – concurs de scurt metraje – Agenția Metropolitană Brașov

Ora 14.50 „Wild Carpathia – Anotimpurile schimbării” – ultimul episod al seriei Wild Carpathia – un documentar realizat cu sprijinul Agenției Metropolitane Brașov

Ora 15.40 Concluzii

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*