Stiri Brasov, Turism

Propunere pentru trasee de mountain-bike în jurul Brașovului. Deocamdată, proiectul din Postăvarul este în stand-by

În vederea diversificării ofertei turistice a Brașovului, consilierul local Adrian Oprică a prezentat ieri un proiect de amenajare a unor trasee de mountain-bike în jurul Brașovului. 

Cele cinci trasee prezentate de alesul local sunt Noua – Dâmbul Morii, Noua – Răcădău, Panselelor – Răcădău – Jepilor, Pietrele lui Solomon (circuit), Poiana Braşov – Postăvarul. „În perioada următoare, împreună cu specialiştii municipalităţii şi cu primarul George Scripcaru vom analiza aceste trasee, pentru a vedea cum le putem realiza şi finanţa. Printr-o astfel de reţea s-ar asigura legătura între Pietrele lui Solomon, Dârste, Şapte Scări sau Valea Cetăţii. Avem în vederea acestora atât pentru amenajarea unor zone de agrement, cât şi pentru organizarea unor competiţii. De altfel, pentru organizarea unor concursuri vom lua legătura şi cu Federaţia Română de Ciclism”, a susținutOprică.

Traseele ar urma să aibă diverse categorii de dificultate. Astfel, un traseu ușor pentru începători ar urma să fie cel care leagă Noua de Șapte Scări, de dificultate medie cel dintre Noua și Răcădău, iar traseele dedicate experimentaților ar urma sp fie cele dintre Pietrele lui Solomon – Poiana Brașov – Postăvarul.

Și anul trecut, Primăria a anunțat un proiect de amenajare a unor trase de mountain-bike în Masivul Postăvarul, care a rămas deocamdată în stand-by:

Măsurători în Poiană pentru trasarea viitoarelor trasee de mountain bike de pe Postăvarul

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*