Stiri Brasov, Timp liber

Din 1 aprilie, vor apărea terasele și pe Republicii. Regula este foarte strictă: maximum trei umbrele la o terasă

 

Dacă în Piața Sfatului, terasele au rămas amplasate și pe parcursul iernii, pe strada Republicii, sezonul teraselor se va deschide din 1 aprilie. Administratorul public al Brașovului, Miklos Gantz, a precizat că amplasarea teraselor se va desfășura între 1 și 7 aprilie. Acesta a precizat că până la ora actuală au fost depuse 40 de solicitări din partea comercianților din zonă. „Terasele vor fi amplasate pe centrul străzii, iar de o parte și de alta vor rămâne spații libere pentru circulația pietonală, dar și pentru accesul mașinilor de intervenție”, a explicat Gantz.

De asemenea, regulile pentru amplasamentul unei terase sunt foarte clare, ținând cont că încă din 2013 a fost adoptat un Regulament mai strict, astfel că fiecare comerciant va avea dreptul să amplaseze maximum trei umbrele, cu o dimensiune de 3,5 x 3,5 metri. Sub fiecare umbrelă vor putea fi amplasate maximum 4 mese cu câte 4 scaune fiecare și practic fiecare terasă va putea fi maximum 48 de scaune, astfel încât clienţii să nu stea înghesuiţi sau să fie nevoiţi să îşi mute masa pe spaţiul rezervat pentru circulaţia pietonilor. Totodată, culoarul de trecere dintre terase trebuie să aibă minimum 1,20 m. „Și în Piața Sfatului, pe Michael Weiss sau pe Hirscher se vor amplasa terase, în funcție de solicitările venite de la comercianți, unii dintre aceștia menținându-și terasele și pe parcursul sezonului rece”, a precizat Miklos Gantz.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: 24 de terase au fost deschise oficial pe Republicii și în Piața Sfatului - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*