Locuri de munca, Stiri Brasov

S-a deschis o nouă fabrică de canapele la Prejmer. Se mai caută 40 de angajați

Euromobila Prod, companie specializată în producţia de canapele, colţare şi paturi, a deschis recent o nouă fabrică în localitatea Prejmer, unde vrea să ajungă la 55 de angajaţi.

„Nu avem încă toţi angajaţii de care avem nevoie în fabrică pentru că nu îi găsim. Avem în prezent 15 angajaţi, dar avem nevoie în total de 55 de oameni, în special de cusătoare. Înainte să închiriem spaţiul de aici toată lumea spunea că o să găsesc angajaţi, dar acum suntem nevoiţi să aducem angajaţi din altă comună. Sperăm că o să găsim oameni“, a declarat Marcel Pustai, directorul general al Euromobila Prod, filiala din Braşov. Până în prezent, investiţia în unitatea de producţie se ridică la 150.000 de euro, fără salariile angajaţilor.

Fabrica din Prejmer produce deocamdată în special pentru judeţele Braşov, Covasna, Mureş şi Harghita, iar atunci când compania va angaja tot necesarul de personal, va produce pentru întreaga regiune a Transilvaniei. Euromobila Prod mai deţine o fabrică în judeţul Giurgiu, unde are circa 150 de salariaţi.

Fabrica, pusă pe picioare în urmă cu 15 ani, produce atât pentru piaţa locală, cât şi pentru clienţi din Bulgaria, Republica Moldova sau Grecia.

Compania vinde produsele aproape în orice oraş mare din România prin intermediul magazinelor proprii şi ale francizorilor. Magazinul din Braşov a avut anul trecut vânzări de 1,6 milioane de lei inclusiv TVA, în creştere cu 30% faţă de anul precedent.

În 2015 (ultimele date pe site-ul Ministerul de Finanţe), Euromobila Prod a avut o cifră de afaceri netă de aproape 20 de milioane de lei. Compania este deţinută de Alin Cristian Crăcea şi Iildiz Crăcea.

Euromobila are un model de business asemănător cu cel al Lemet, care deţin fabrici şi livrează produsele în magazinele proprii şi ale francizorilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*