Locuri de munca

Continental angajează 180 de persoane pentru a putea produce la capacitate maximă în fabrica de la Brașov

Pentru a putea produce, la capacitate maximă, Continental, care este furnizor internaţional de componente auto şi producător de anvelope, angajează peste 180 de oameni la fabrica din Braşov în lunile martie şi aprilie. Continental produce la Brașov sisteme de alimentare cu combustibil care ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon ale maşinilor. „Echipa noastră are acum 40 de membri şi suntem responsabili de partea de asamblare a unităţii de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa şi am fi mult mai eficienți”, a precizat Claudiu Dolhăscu, supervizorul uneia dintre liniile de producţie din cadrul fabricii Continental din Braşov pentru Economica.net.

Unde se fac recrutările

Şi alte echipe din cadrul companiei sunt într-un proces de creştere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice şi de resurse umane din Continental Braşov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Îi puteți întâlni la târgul locurilor de muncă organizat în 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizează cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele,T ărlugeni, Poiana Mărului. În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România.  Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în Bucureşti. Continental avea la finalul anului 2016 aproximativ 17.500 de angajaţi în România.

 

3 Comentarii

  1. Fost Operator Conti

    O fabrica buna,păcat ca nu sunt apreciati oamenii care muncesc acolo…daca ar fii apreciati si le-ar fi areciata munca prestata ar fi un succes total… multa baftă tuturor

  2. Sunt interesatde oferta dumneavoastră ca Operator de linie

  3. Si cum se explica faptul ca ne schimbam cate trei persoane intrun singur dulap la vestiar ???…!!!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*