Locuri de munca, Stiri Brasov

Continental angajează 180 de persoane pentru a putea produce la capacitate maximă în fabrica de la Brașov

Pentru a putea produce, la capacitate maximă, Continental, care este furnizor internaţional de componente auto şi producător de anvelope, angajează peste 180 de oameni la fabrica din Braşov în lunile martie şi aprilie. Continental produce la Brașov sisteme de alimentare cu combustibil care ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon ale maşinilor. „Echipa noastră are acum 40 de membri şi suntem responsabili de partea de asamblare a unităţii de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa şi am fi mult mai eficienți”, a precizat Claudiu Dolhăscu, supervizorul uneia dintre liniile de producţie din cadrul fabricii Continental din Braşov pentru Economica.net.

Unde se fac recrutările

Şi alte echipe din cadrul companiei sunt într-un proces de creştere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice şi de resurse umane din Continental Braşov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Îi puteți întâlni la târgul locurilor de muncă organizat în 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizează cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele,T ărlugeni, Poiana Mărului. În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România.  Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în Bucureşti. Continental avea la finalul anului 2016 aproximativ 17.500 de angajaţi în România.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

9 Comentarii

 1. Fost Operator Conti

  O fabrica buna,păcat ca nu sunt apreciati oamenii care muncesc acolo…daca ar fii apreciati si le-ar fi areciata munca prestata ar fi un succes total… multa baftă tuturor

 2. Sunt interesatde oferta dumneavoastră ca Operator de linie

 3. Si cum se explica faptul ca ne schimbam cate trei persoane intrun singur dulap la vestiar ???…!!!

 4. Un angajat (ghici care centea)

  Pacat de conditiile de munca mizere.
  – Spatiu insuficient la vestiare.
  – Curent ingrozitor.
  – Shop-floor “lideri” si line “lideri” idioti.
  – Operatorii vechi cu randament au salariile mai mici decat operatorii noi (1600 fata de 1900,2000)
  – Masini proaste. Ai nevoie de mentenanta constanta la ele.
  – Ti se spune ca primesti un bonus de 5s de 150 ron pe luna dar e o minciuna (se gasesc motive inventate sa nu primesti bonusul)
  – Esti pus sa faci curat la locul de munca (absolut normal) dar nu ai cu ce.
  – Mancare dezgustatoare la cantina (si cainii mananca mai bine) – asta pentru cei care vor sa manance laturile alea.
  Sa nu mai vorbim de stresul constant la care esti supus, piesele care ti se cer sa le faci, desi masinile nu permit asta.

  Mai pe scurt nu veni la Continental decat daca vrei sa ai boli de sanatate, stres si mai mult ca sigur indigestie.

 5. Georgiana Bot

  Buna ziua! M-ar interesa un job in cadrul firmei Continental. Multumesc!

 6. As dori și io sa ma angajez la dumneavoastră nr telefon 0775351229

 7. GYUJTO ELISABETA

  AS DORI SA MA ANGAJEZ LA COMPANIA DV .MA PUTETI CONTACTA LA NR DE TEL: 0751015548 D-NA ELI.VA MULTUMESC.

 8. Nu se merita .cum a spus colegul de mai sus (un angajat ) mereu gasesc motive sa nu primesti bonificatile .faci 4 schimburi .vrei sa iesi la pauza .esti amenintat ca te da afara .statile se strica mereu si se da vine pe operatori nu ca ar fi statile de vina .mancarea e de toata jena se gasesc si obiecte straine in ea .cei de sus te considera cel mai prost .va sfatuiesc sa nu va duceti si cand e vb de mariri salariale gasesc motive sa nu il mareasca !!!

 9. Catalin iacob

  Numa minciuni am fost la interviu a fost totul ok si mi-au propus sa mai vin la un interviu peste 6 luni i-am intrebat ce sa intimplat nu a fost buna proba practica si au raspuns ca a fost ok dar sa merg sa mai lucrez in alta parte 6 luni si dupa aceea ma vor lua numa mincinosi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*